İZMİR / TORBALI - TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

4006 Tübitak Bilim Fuarımıza Bekliyoruz

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımın Kabulü kapsamında türkçe öğretmenimiz Serdar DOLAPÇI tarafından 5. sınıflar arası bilgi yarışması yapılmıştır. Yarışmada kaynak olarak Yazar Metin Özdamarlar'ın "Milli Şairimiz Mehmet Akif" kitabından faydalanılmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü'nün 102. yılını okulumzda gerçekleştirdiğimiz program ile kutladık. Programda ilçemizde düzenlenen "İstiklal Marşını Güzel Okuma" yarışmasında okulumuzu temsil ederek ilçe 2. si olan öğrencimiz Beren BALIM'a ödülü verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda her ay düzenli olarak yaptığımız yazar-okur buluşmasında bu ay Yazar Şöhret Doğruyol Sağbaş'ı ağırladık. ricamızı kırmayarak okulumuza gelen yazarımız öğrencilerimizle söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini geride bırakmış bulunmaktayız. öğrencilerimi başarılarından dolayı tebrik eder, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Yazar Erol Büyükmeriç 18 Ocak Perşembe günü saat 13.00'te okulumuz Çok Amaçlı salonunda söyleşi ve imza günü etkinliği yapmıştır.

Ara

Okulumuz türkçe öğretmenleri önderliğinde kitap takas pazarı gerçekleştirildi. öğrenciler okudukları kitapları arkadaşlarıyla değiştirerek eğlenceli vakit geçirirken yeni kitaplara kavuşmuş olmanın heyecanını yaşadılar.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okulumuzda coşku ile içinde kutladık